tractor-valtra

Seria A

Un tractor mic care își face treaba, foarte compact, distractiv de condus, ușor și agil, care nu face compromisuri la putere.

tractor-valtra-seria-n

Seria N

Puternic, dar compact, Seria N este calul de povară agil al familiei Valtra, cu ergonomie și confort concepute pentru a lucra ușor și productiv.

tractor-valtra-seria-t-generatia-5-800-450

Seria T

Tractorul premiat din seria T este un câștigător pe toate fronturile, combinând puterea tehnologiei inteligente cu puterea unui motor cu 6 cilindri.

tractor valtra seria s de vanzare

Seria S

Valtra Seria S este un tractor a cărui performanță echilibrată vă ajută să profitați la maximum de noua investiție – pentru a maximiza producția și a minimiza costurile.

De ce să alegi Tractoarele Valtra?

Pregătite să facă față oricărei provocări la fermă, sau pe șosea, tractoarele Valtra sunt mașini de lucru fiabile pentru orice mediu.

Fiecare tractor este adaptat și personalizat pentru a satisface nevoile individuale ale proprietarului său.

Selectați din gama de tractoare Valtra, de la 75 până la 405 CP, cu mai multe modele și opțiuni de transmisie – toate pot fi adaptate pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră individuale, indiferent de munca pe care o desfășurați.

Valtra este soluția pentru segmente de afaceri precum agricultură, municipalități, întreținerea aeroporturilor, construcții și multe alte industrii.

Toate seriile noastre de tractoare sunt realizate având în vedere confortul operatorului și ușurința în exploatare, toate utilizând cele mai recente inovații tehnologice pentru a vă face munca cât mai rentabilă și eficientă posibil.