Prezentare companie

utilaje-agricole-Iași

SC GREEN EXPERT SRL Iași este o firmă cu capital 100% privat ce a fost înființată în anul 2004 cu scopul de a oferi agricultorilor din zona de est a României tractoare și maşini agricole moderne, respectiv tehnică agricolă de ultimă generaţie, însoțite de un pachet corespunzator de servicii de consultanță tehnico – financiară .

An de an, pe un parcurs ascendent, parteneriatul derulat atât cu o serie de producători europeni renumiți, cât și cu cei mai reprezentativi fermieri din zona de est a țării a dus la dezvoltarea continuă a serviciilor oferite precum și a calității acestora .

Fiind mereu aproape de nevoile fermierilor din zonă, am crescut împreună cu aceștia, astfel că în momentul de față, pe lângă vânzare, punctul nostru forte îl reprezintă asigurarea unui service specializat complet în perioada de garanție și post – garanție pentru tractoarele şi utilajele agricole, precum și furnizarea de piese de schimb originale.

GREEN EXPERT distribuie tractoare şi utilaje agricole de ultimă generație provenite de la producători renumiți:

  • tractoare Valtra.
  • combine pentru recoltat.
  • utilaje pentru prelucrarea solului.
  • semănători cereale păioase și prașitoare.
  • mașini pentru protecţia plantelor.
  • utilaje de transport produse agricole.
  • utilaje pentru recoltat furaje.

Pe toată perioada anului asigurăm pentru clienții noștri echipe service mobil de specialitate dotate corespunzător, ce se deplasează în teren. Dispunem de cea mai performantă aparatură specializată pentru testarea – repararea sistemelor de injecție Bosch common-rail , diagnoză generală atât a utilajelor cât și a componentelor electrice sau hidraulice.

Dispunem de un stoc însemnat de piese schimb uzuale de campanie pentru gama de utilaje vândute, ce permite să onorăm cât mai promt solicitările apărute.

Deviza noastră este “Mereu aproape de client cu promtitudine și profesionalism“.