Parteneri Green Expert

Valtra este un producător finlandez de tractoare, singurul din lume care permite personalizarea maşinii agricole la cumpărarea directă din fabrică. Modelele de Tractoare Valtra pornesc de la seria A, cu puteri de 88 şi 101 CP, şi cresc în putere cu seriile N, T şi respectiv S, modele care au până la 370 CP.

Krone fabrică echipamente moderne pentru recoltat furaje la cele mai înalte standarde de calitate și la prețuri competitive. Gama de utilaje produse de Krone cuprinde: cositoare, greble, remorci tehnologice pentru zootehnie, precum și prese de balotat rotunde și paralelipipedice.

Producător specializat în dezvoltarea şi fabricarea de utilaje agricole de prelucrare a solului și de semănat.

Componentele auto de la Bosch impresionează prin calitate, fiabilitate și inovație tehnologică.

Semănători pentru plante prăşitoare/ porumb, floarea soarelui, utilaje pentru prăşit.

Vogel & Noot oferă o gamă de produse orientate spre client de la arat până la semănat. Tot mai mulți fermieri de succes și companii descoperă la Vogel & Noot comoara raportului preț – performanță.

Gama de produse Pronar include tractoare, remorci, utilaje pentru furaje, încărcătoare frontale și accesorii.

Dominoni srl este o companie care de mai mult de jumătate de secol operează în producerea dispozitivelor de recoltat porumb. Compania a început în principal prin producerea de dispozitive de depănușat porumb, și s-a ocupat în ultimii ani, de asemenea, de producerea dispozitivelor de recoltat floarea-soarelui cu forfecare directă.

Oferim o gamă largă de freze și tocătoare produse de SIP.

Cositoare, remorci siloz, grape rotitoare, freze, combine.

Greble de siloz, tocătoare siloz, remorci furajere, malaxoare, amestecătoare furaje.

Mașini de erbicidat.

Gama de produse include: mașină de balotat cilindrică, ambalaje, ambalatori pătrați, mașini de cosit, greble fân, greble rotative și combine de recoltat furaje.